Scalp Micropigmentation - HAIR4YOU

Mikropigmentacija skalpa (SMP – Scalp Micropigmentation) je inovativna tehnika koja uključuje proces preciznog umetničkog tetoviranja

Procedura replicira pojedinačne folikule kose, čime skalp izgleda kao da je skoro skroz obrijan, ne samo iz daljine, već i izbliza. To je najnovija nehiruška tehnika koja vam omogućava da vratite prirodan izgled kratko ošišane kose ili obrijane glave u zonama skalpa podložnim ćelavosti i gubitku kose. I muškarci i žene su dočekali ovu minimalno invazivnu proceduru sa velikim entuzijazmom kao rešenje za gubitak kose, jer u njoj vide brz, bezbedan i zdrav odgovor na mušku ćelavost , ožiljke na skalpu i stanjivanje kose.

Da li je Scalp Micropigmentation trajna metoda?

Skalp mikropigmentacija je polu-trajna procedura koja uključuje medicinski pigment za tetoviranje koji se primenjuje na skalpu i replicira pojedinačne folekule kose. Krajnji rezultat je izgled skalpa koji je skoro skroz obrijan, dok se u slučaju stanjene kose dobija izgled gušće kose. Kako bi se postigli najbolji rezultati, koristi se širok spektar boja pigmenta i različitih nijansi, a čak se i sam početak kose na čelu može menjati vremenom.

Tetoviranje kose na glavi?

Mikropigmentacija kose je donekle slična proceduri tetoviranja, ali isto tako se dosta razlikuje (makar u našem centru). U te razlike se uključuju mašine koje se koriste, mehanizmi penetracije pigmenta i igle posebno dizajnirane za Skalp Mikropigmentaciju. Pigment koji se koristi nije tradicionalni tattoo pigment. Vremenom neće postati plav ili zelen, niti se primenjuje na istom dermalnom sloju kože. Naši pigmenti su organski, ne menjaju boju i traju do nekoliko godina. Kada pigment počne da bledi, neće se mešati, razmazivati ili pretvoriti u jednu veliku masu, već ćete jednostavno zakazati termin za proceduru održavanja, čim primetite znake da malo bledi.

Scalp Micropigmentation - HAIR4YOU
Scalp Micropigmentation - HAIR4YOU

Mikropigmentacija kose rešava problem gubitka kose i ćelavosti i muškarcima i ženama

Scalp Micropigmentation - HAIR4YOU
Scalp Micropigmentation - HAIR4YOU

Ova procedura je idealna za pogušćivanje kose. Procedura smanjuje kontrast između boje skalpa i boje kose, što za rezultat ima da kosa izgleda gušće. Za razliku od bojenja skalpa, koje je veoma očigledno izbliza, mikropigmentacija skalpa izgleda potpuno prirodno čak i kada pažljivo zagledate.

Neuspeli pokušaji obnove kose, operacije ili nezgode mogu dovesti do ožiljaka na skalpu. Naši tehničari su eksperti u maskiranju svih vrsta ožiljaka. Dok naši klijenti lakše emotivno podnose ožiljke nastale u nezogdama, neugledne linije koje su posledica mnogih ožiljaka od transplatacije kose često izazivaju više nervoze i nedostatak samopouzdanja nego što bi sama ćelavost ikada mogla.

Za konsultacije i zakazivanje tretmana pošaljite mejl na centar@hair4you.rs, poruku na Facebook stranicu, ili pozovite na telefon +381646622366.

ZAKAŽI TRETMAN

 Ovo vam ne deluje kao rešenje? Ipak ste za nešto drugačije? 

 

Ukoliko patite od alopecije, ćelavosti ili totalnog gubitka kose, a želite da imate bujnu kosu kakvu ste imali ranije, onda Vam predlažemo da se upoznate sa našom HairMicroSystem metodom vraćanja kose, sa kojom smo u HAIR4YOU centru usrećili preko 1.000 klijenata svih uzrasta i polova.

SAZNAJ VIŠE