Cilj


HAIR4YOU centar deluje sa ciljem da svim ljudima, koji imaju alopeciju ili neki drugi uzrok gubitka kose ili ćelavosti, pruži novu kosu, novi identitet, novi život… Da im vrati samopouzdanje i omogući da nastave svoj lični i profesionalni život bez stresa, očajanja i kompleksa.

Misija


HAIR4YOU centar već više od 20 godina pruža ljudima novu prirodnu kosu specijalnom Hair Micro System metodom (HMS), poznatom i kao vlasni sistem. Odnedavno to postiže i još jednom inovativnom, nehirurškom metodom po imenu Scalp micropigmentation, popularno nazvanom “tetoviranje kose po glavi”.

Vizija


HAIR4YOU centar sa sedištem u Beogradu, omogućava svim zainteresovanim ljudima sa problemom ćelavosti, alopecije i opadanja kose iz ExYU i dijaspore da ponovo imaju prirodnu kosu. Jednim telefonskim pozivom, slanjem poruke na Facebook stranicu ili na zvaničnu e-mail adresu iniciraju rešenje svog problema.

Servis obavljaju u najbližim HAIR4YOU centrima u svim većim gradovima regiona.

O nama


HAIR4YOU centar osnovala je Jasmina Babić – internacionalni hair stilista sa preko 25 godina radnog iskustva

“Od uspešnog frizera sa lancem salona u Beogradu, do najuglednije firme u exYU za rešavanje problema kao što su ćelavost, alopecija, gubitak kose, sa preko hiljadu zadovoljnih klijenata”

Evo kako je sve počelo…

Jasmina Babić odmalena gaji ljubav prema stilizovanju kose i prati razne svetske emisije, časopise, vesti i uspešne ljude iz te branše.

Već na početku svoje karijere pokazuje veliki talenat i preduzentički duh i pokreće lanac frizerskih salona po Beogradu. U jednom trenutku uspešno drži i vodi čak 6 salona.

Gledajući filmove i predstave, počinje da se interesuje za neverovatne transformacije kose kojima se podvrgavaju glumci, nekada zbog javnog života i uloga, a nekada zbog problema i bolesti kao što su alopecija, ćelavost, opadanje kose…
Shvativši da su takve promene nemoguće korišćenjem šampona za rast kose ili metodama kao što su presađivanje kose i nadogradnja kose, veoma ju je zantrigiralo kako neko od glumaca čas ima kosu, čas nema, čas mu je ovakva, čas onakva…

Urođen preduzetnički duh i radoznalost su je navodili da sazna način kojim se sve to postiže u Holivudu.

1998. godine Jasmina počinje aktivno da traga i da istražuje metode vraćanja prirodne kose bez hirurških zahvata.

Pošto tada nije bilo interneta, Jasmina kontaktira sve svoje prijatelje u inostranstvu i raspituje se da li možda znaju nešto o tome. Sticajem okolnosti, Jasminina prijateljica sa Kipra saznaje za tu metodu i dolazi do kontakta profesionalca koji to radi baš na Kipru. Jasmina puna entuzijazma stupa u kontakt i hrabro odlučuje da se preseli na Kipar kako bi sve to naučila.

“Perike od prirodne kose, transplatacija kose, vlasulje? O čemu se radi?”

Jasmina saznaje da to nisu ni obične perike, ni perike od prirodne kose, ni neke hirurške interevencija kao što je transplatacija kose, već jedan od najsavremenijih postupaka – hair replacement technology.

Ta metoda se zove Hair Micro System ili vlasni sistem

Jasmina na Kipru stiče osnovno znanje, a zatim i ogromno iskustvo radeći sa preko 20 klijenata na dnevnom nivou, nekoliko godina.Vođena željom da postane vrhunski ekspert i pomaže ljudima da trajno pobede ćelavost, njen preduzetnički duh odvodi je u Holandiju, u srce Hair Micro Sistem-a.

Tamo se upoznaje sa vodećim svetskim HMS ekspertima i uviđa koliko je to ozbiljna i velika inovacija.
Nakon dodatnog usavršavanja, dobijanja sertifikata i rada u svetski poznatoj kompaniji (New European Hair Replacement Technology),.

Jasmina u Srbiji otvara HAIR4YOU centar i naredih godina menja život hiljadama ljudi.ina menja život hiljadama ljudi.

HAIR4YOU centar se postepeno širio i napredovao, zadovoljni klijenti su počeli da preporučuju kvalitet usluga, a zatim kreću i razni televizijski intervjui i medijski članci, koji dodatno usmeravaju pažnju javnosti na uspešnost Hair Micro Sistem-a i samog centra.

Obuke, usavršavanja i nove metode za pobeđivanje ćelavosti

Jasmina,veliki fan inovacija, željna ličnog usavršavanja i unapređenja često odlazi i pohađa razne mastere, radionice i seminare u Holandiji, Italiji, na Kipru i u drugim zemljama Evrope i sveta.
Izučava sve metode koje se koriste u Holivudu, a koje trajno pobeđuju gubitak kose.
Kao aktivni inovator Jasmina pohađa kurs za još jednu metodu koja pobeđuje ćelavost kod muškaraca i žena, a to je Skalp Mikropigmentacija ili u žargonu “tetoviranje kose na glavi”.
Mikropigmentacija kose je inovativna nehiruška tehnika koja omogućava se povrati potpuno prirodan izgled kratko ošišane kose ili obrijane glave u zonama skalpa podložnim ćelavosti.

 

HAIR4YOU centar danas

Danas Jasmina Babić ima salone u Beogradu, Sarajevu, Banjaluci i Bijeljini. Iza sebe ima preko 1.000 zadovoljnih klijenata, što običnih građana, što poznatih ličnosti iz javnog života Srbije (sportista, glumaca, političara, pevača) kojima je život zauvek promenjen nabolje, zahvaljujući ovoj metodi. Vlasni sistem im je omogućio da vrate svoj nekadašnji izgled kose, a samim tim i samopouzdanje u svim sferama života.


Holivudske zvezde koje nose Hair Micro System Hair Micro Sistem
Mnoge holivudske zvezde su se opredelile za Hair Micro System
Sertifikat za Hair Micro System
Jasmina Babić - sertifikat za Scalp micropigmentation
Sertifikat za Scalp micropigmentation