Holivudske zvezde koje nose Hair Micro System Hair Micro Sistem

Za mnoge ljude je veoma teško da se odluče za periku ili tupe, jer su uvek zabrinuti da li će izgledati prirodno. Međutim, pravilan Hair Micro Sistem može istanjenu kosu da učini takvom da izgleda mladalački i bujno. Zato mnogi od vodećih holivudskih zvezda koriste Hair Micro Sistem ili prevedeno “vlasni sistem”.

Ako je Hair Micro Sistem dovoljno dobar za ovih pet muškaraca koji su u žiži javnosti, onda može da bude dobar i za tebe!

John Travolta

Svi se sećamo filma „Saturday Night Fever” u kojem je Travolta igrao po diskotekama i prikazivao svoju “grivu”. Na njegovu žalost, starost je učinila svoje i istanjila te lokne. Hair Micro Sistem mu je pomogao da se snađe u izazovnoj ulozi u filmu “Father Time”. Bilo da igra Vincent-a Vega u „Pulp Fiction“ ili Raymond-a J. Cutter-a u „Falsifikator“-u, Hair Micro System je omogućio Travolti da nastavi da ima vodeće uloge i u svojim 60-tim.

Nicholas Cage

Postoje očigledne paralele sa Travoltom, jer je Kejdž približno istog uzrasta i ima sličnu biografiju. Oni su čak glumili zajedno 1997. u trileru „Face / Off“. Kao i njegov partner, Kejdž je koristio Hair Micro System dok je igrao određene uloge. Iako je Kejdž bio otvoren da igra uloge koje pokazuju njegov gubitak kose, on je definitivno koristio Hair Micro Sistem u filmovima kao što je „Con Air“ i drugi. Svako ko je gledao taj film je video da su njegove lokne bile uverljivije od njegovog južnjačkog akcenta.

Robert Pattinson

Nisu sve zvezde koje koriste Hair Micro Sistem u poynim godinama. Dvadesedevetogodišnji Robert Pattinson se bori protiv opadanja kose od ranih 20-tih. Ne biste to znali iz gledanja “The Twilight”-a, ali je “tim Edvard” u produkciji filmi zapravo značilo “tim Hair Sistem”. Pattinson nosi svoju kosu vešto, što se može videti na osnovu miliona obožavateljki. Milioni koji ga obožavaju ne znaju da se on suočava sa gubitkom kose.

Ben Affleck

Do sada ste videli reklame za novi „Batman vs. Superman: Dawn of Justice“ film, gde Aflek vešto predstavlja Bruce Vain-ov sjaj i ekstravaganciju dok nosi svoju tamnu kosu? Istina je da Aflek gubi kosu od njegovih „Good Will Hunting“ dana i koristi Hair Micro Sistem u skoro svim svojim ulogama. To ga nije sprečilo da zavede zvezde poput Gvinet Paltrou, Dženifer Lopez i Dženifer Garner. Naprotiv!

Matthew McConaughey

U redu, u redu, u redu. Kada razmišljate o McConaughey-u, verovatno zamišljate mirnog, ležernog momka iz Teksasa, koji baca žene s nogu svojim stavom i dobrim izgledom, što je sigurno potpomognuto njegovim plavim loknama. McConaughey-eva kosa nije prirodna, otkriveno je da nosi Hair Micro Sistem još od 1990-tih. Glumac nije imao problema sa ulogama jos od onda i time je pokazao pravu moć dobre kose.

Pored navedenih, Hair Micro Sistem nose i druge poznate ličnosti iz Holivuda i javnog života kao što su:

Tira Banks, Ted Danson, Sylvester Stallone, Rihanna, Olly Murs, Naomi Campbell , William Shatner , Wendy Williams, Lady Gaga, Kevin Spacey, Jon Cryer, Jay Leno, Tina Turner, Jason Alexander, Janet Jackson, High Laurie, Halle Berry, Enrique Iglesias, Dolly Parton, Daniel Craig, Charlie Sheen, Brendan Fraser, Ashanti, Angelina Jolie, Al Pacino, Billy Zane…

Hair Micro Sistem za Vas – EX-YU i dijaspora – 100% dobijate novu kosu!

Ukoliko već duže vreme patite od ćelavosti, alopecije i opadanja kose, a presađivanje kose i stavljanje perike Vam nisu privlačni, i preparati za rast kose Vam nisu dali rezultate, saznajte više o Hair Micro Sistem-u koji nudi HAIR4YOU centar – regionalni lider u vraćanju kose.

[interactive_banner_2 banner_title="Hair Micro System" banner_desc="Saznaj više" banner_image="id^55767|url^http://hair4you.rs/hair4you/wp-content/uploads/2015/06/Muškarac-čudo.png|caption^null|alt^null|title^Muškarac čudo|description^null" banner_link="url:http%3A%2F%2Fhair4you.rs%2Fpobedi-celavost%2Fhair-micro-system-vlasni-sistem%2F|||" banner_style="style13" banner_color_title="#ffffff" banner_color_desc="#ffffff" banner_color_bg="#000000" image_opacity="0.7" image_opacity_on_hover="0.3" banner_title_style="font-style:italic;,font-weight:bold;" banner_title_font_size="desktop:35px;" banner_desc_font_size="desktop:20px;"]